Budget M4 airsoft

Alle fabrikanten bieden ten minste één lijn M4- airsoft aan. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en voor elke prijsklasse, van de goedkoopste tot de duurste en krachtigste. Het is niet eenvoudig om te begrijpen wat belangrijk is en wat niet bij het kopen van een nieuwe M4 Airsoft Gun. Er zijn zoveel dingen waar u rekening mee moet houden en er zijn zoveel dingen waar u niet zeker van bent.

Om deze reden hebben we besloten enkele van de beschikbare M4 airsoft -geweren met elkaar te vergelijken. Wij willen onze airsoft -vrienden wederom helpen hun weg te vinden in de verschillende mogelijkheden op de markt. Deze keer hebben we ons geconcentreerd op de goedkopere, die niet boven de 200 uitkomen. We hebben er tientallen geprobeerd en we hebben degene gekozen waarvan we denken dat ze de beste zijn..

Om een ​​Airsoft M4-geweer volledig te begrijpen, zou je waarschijnlijk een stap terug moeten doen en het wapen moeten begrijpen waarvan het is afgeleid: het M4-aanvalsgeweer van het Amerikaanse leger.

Veelzijdigheid en betrouwbaarheid: de dominantie van M4-geweren in het Amerikaanse militaire arsenaal...

M4-geweren vormen een hoeksteen van het Amerikaanse militaire arsenaal. Ze staan ​​bekend als betrouwbaar, nauwkeurig en veelzijdig. Oorspronkelijk ontwikkeld als een variant op het AR-15-geweer, werden ze al snel het standaardwapen voor de infanterie van het Amerikaanse leger.

usa soldiers armed with m4

De populariteit van de M4 komt door het compacte en flexibele ontwerp, geschikt voor verschillende gevechtssituaties. Het is lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en heeft een hoge vuursnelheid. Soldaten kunnen kiezen tussen automatische en semi-automatische modi.

De M4 kan worden aangepast met accessoires zoals optica, red dot, granaatwerpers en verticale grepen, zodat soldaten het kunnen aanpassen aan specifieke missievereisten.

... en de dominantie van M4 AEG op de speelvelden

De uitstekende eigenschappen van het M4-aanvalsgeweer zijn terug te vinden in Airsoft replica's. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het M4 Airsoft geweer een van de meest populaire keuzes is onder airsoft spelers over de hele wereld.

M4 airsoft Gun

De veelzijdigheid van de echte M4 komt ook perfect tot uiting in de airsoft versies. In feite hebben we allemaal talloze verschillende M4-varianten op de speelvelden gezien: aanvalsgeweren, DMR's, CQB's, machinepistolen, sluipschuttersgeweren. Dit zijn allemaal varianten die vanaf een M4-platform te verkrijgen zijn.

Betrouwbaarheid daarentegen is een van de factoren die we ter vergelijking op al onze replica's zullen testen.

Opnieuw probeerden we airsoft te kiezen met een betere prijs/kwaliteitsverhouding, maar dit kon uiteraard niet de enige parameter zijn die we moesten gebruiken....

Dus wat zijn de parameters die we hebben gebruikt om M4 Airsoft Guns te vergelijken!

We hebben een groot aantal M4 Airsoft -geweren in onze catalogus, waardoor we veel modellen konden identificeren die geschikt waren voor onze vergelijking: zoals reeds vermeld, hebben we besloten alleen geweren met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te vergelijken. Des te meer omdat het maximale budget voor elk geweer niet hoger mag zijn dan 200..

Dus wat hebben we overwogen om te bepalen welke de beste budget-m4-geweren waren. Hier zijn ze:  

  • Kwaliteit van interne en externe componenten. Duidelijk een lage prijs kan niet synoniem zijn met slechte kwaliteit. Interne en externe bouwkwaliteit is cruciaal om ervoor te zorgen dat een airsoft gun geschikt is om te spelen. we hebben gecontroleerd dat elk intern onderdeel van het airsoft gun, zoals de trekker en de interne loop, de gearbox van materialen van goede kwaliteit moet zijn gemaakt en perfect bij al het andere moet passen. Hetzelfde geldt voor de externe delen; alles moet van duurzaam materiaal zijn en perfect gemonteerd worden.
  • Betrouwbaarheid. Zelfs voor de betrouwbaarheid geldt dat a Een lage prijs kan nooit een mislukking op het slagveld rechtvaardigen. Daarom hebben we voor elke individuele replica een aantal factoren vergeleken. We hebben het internet gecontroleerd op recensies en feedback van andere spelers; we hebben de mogelijkheid geëvalueerd om gemakkelijk reserveonderdelen te vinden; en toen... nam ik ze een heel weekend mee het speelveld op en liet ze ze flink uitdagen met regen, modder, toevallige en gesimuleerde treffers en alle gekte die door de hoofden van onze teamleden ging.
  • Mondingssnelheid en nauwkeurigheid en bereik. Andere sleutelfactoren in onze evaluatie zijn de mondingssnelheid, uitgedrukt in FPS, bereik en schietnauwkeurigheid. Het is duidelijk dat een krachtig maar minder nauwkeurig geweer het doelwit nauwelijks zal raken, dus het is belangrijk om te beoordelen hoe deze factoren elkaar in evenwicht houden.

Laten we tot de kern van de vergelijking komen: hier zijn welke budget M4 airsofts je nu kunt kopen.

Hier zijn de beste goedkope M4 Airsoft die je kunt overwegen om te kopen volgens de testers van ons team

Opnieuw was het niet eenvoudig om te beslissen wie naar het podium moest worden gestuurd. Tientallen M4 Airsoft geweren verdienden onze en uw aandacht, maar er waren slechts drie plaatsen beschikbaar. Wederom duizenden bb's shotjes, urenlange discussies en liters bier gedronken.

Maar uiteindelijk hebben we het gehaald. Dit zijn de drie finalisten in onze vergelijking!

M4 Carbine SA-F01 FLEX - Specna Arms

best value M4 airsoft

Laten we beginnen met het beschrijven van de kenmerken van het geweer kost het minst van de drie. Op het moment van schrijven (voorjaar 2023) kost hij slechts 133, slechts 97! ! 

Flex is de instapserie van Specna Arms die ons opnieuw verrast met zijn vermogen om een ​​uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Gemeenschappelijke kenmerken van alle aeg airsoft geweren in de Flex-serie zijn: geweldige prestaties direct uit de doos En hoogwaardige componenten.

De M4 SA-F01 karabijn is gemaakt gemaakt van nylonvezelversterkte kunststof, zink- en aluminiumlegering, staal. Verkrijgbaar in twee kleuren zwart En half bruin.

Dankzij het ESA-systeem de veer kan binnen enkele seconden direct op het speelveld worden vervangen. Dit is een van de features die wij het leukst vinden en die je bij andere replica’s in deze prijsklasse nauwelijks tegenkomt. Hiermee kunt u de mondingssnelheid in slechts 30 seconden aanpassen aan de regels van het veld of toernooi.

In werkelijkheid, het zal mogelijk zijn om de initiële mondingssnelheid van 375 FPS, verkregen met de in de fabriek geïnstalleerde M140-veer, te verlagen tot 300 FPS verkregen met de M90-veer, inbegrepen in het pakket.

Andere relevante kenmerken voor een goedkope M4 Airsoft replica zijn de roterende hop-up-kamer en de hoogwaardige precisieloop.

Batterijen en oplader zijn niet inbegrepen in het pakket, de batterijstekker is Tamiya klein. In plaats daarvan vindt u het bb-magazijn met 300 patronen in de doos.

De Flex-serie van Specna is relatief nieuw en daarom hebben we misschien niet veel recensies op internet gevonden. Maar het is zeker goed dat de weinige recensies die op internet te vinden waren, allemaal positief waren. Een ander absoluut positief punt is dat Specna Arms de markt letterlijk heeft overspoeld met reserveonderdelen. Want... het gebeurt niet, maar als het wel gebeurt, zal het niet moeilijk zijn om in te grijpen.

Op te sommen: Naar onze mening is de M4 SA-F01 Flex-karabijn een goede keuze! Vooral als je zoekt is een economisch, maar betrouwbaar en veelzijdig M4-geweer dat al uit de doos klaar is voor de strijd en kost iets meer dan 130 (97).).

M4 Ris Bravo - Delta Arsenaal

Hight Quality Airsoft M4 Budget

Als we verder gaan met onze vergelijking, is het tweede M4 Airsoft -geweer op het podium de M4 Ris Bravo geproduceerd door Delta Armory.

De Bravo-serie is bekend om de goede kwaliteit van de interne onderdelen: volledig metalen zuigers en tandwielen. De versterkte gearbox kan ook voor langere perioden M130-veren uitrusten. Ook hier hebben we een snel veerwisselsysteem, QRS genaamd, waarmee de veer gemakkelijk kan worden vervangen. Je zult het waarschijnlijk vaak gebruiken als je in een gebied woont waar airsoft niet meer dan joule kunnen gebruiken.

Omdat het M4 RIS Bravo-geweer de fabriek verlaat met een instelling van ongeveer 1,5 joule. Dit betekent dat out-of-the-box schiet het met meer dan 400 FPS. Veel, gezien het feit dat we het hebben over een geweer dat tot de instapcategorie behoort. Sterker nog, de M4 RIS Bravo kost op het moment van schrijven (voorjaar 2023) net geen 160,-.  

Tijdens het testen realiseerden we ons dat om deze kracht te benutten zonder de nauwkeurigheid te verliezen, het raadzaam is om iets zwaardere bb te gebruiken. We waren tevreden met de bb van 0,28 g, wat de mondingssnelheid enigszins verlaagt, maar wauw... wat een precisie!

Als we naar de buitenkant kijken, zien we dat de De kwaliteit van de materialen is vergelijkbaar met die van de interne componenten. Veel metaal om de handguard, de buitenste loop, de trekker of het slingeroog te maken. De behuizing daarentegen is gemaakt van een zeer goed en resistent ABS-polymeer.

Inbegrepen in het pakket zijn een RIS-grip, 2 RIS-raildoppen en een 120 bb mid-cap-lader. Batterij en oplader zitten ook in het pakket, maar daar gaan we graag wat dieper op in. De kwaliteit hiervan leek ons ​​niet vergelijkbaar met de kwaliteit van al het andere.

Om deze reden hebben we besloten de test uit te voeren met een geschiktere batterij. We zijn er zeker van dat dit de eerste aftermarket-aankoop zal zijn die u doet als u dit uitstekende M4 softair-geweer thuiskrijgt.

Op te sommen: naar onze mening, De M4 RIS Bravo van Delta Armory is een van de drie geweren die in deze vergelijking een plaats op het podium verdienen. Het is ideaal voor beginners, maar knipoogt naar gevorderde spelers! Veel metaal en veel kwaliteit voor een airsoft gun dat iets meer dan 110 kost..

Let op: de 'depowered' veer tot onder de joule wordt niet meegeleverd.

M4 aanvalsgeweer zwart - CYMA

CYMA M4 airsoft rifle

Het derde M4-geweer dat in onze vergelijking de top drie haalt, is Cyma's M4 aanvalsgeweer, roepnaam: CM603.

Van de drie is dit de oudste, al verkocht in enkele tienduizenden eenheden, wereldwijd.

We kunnen gerust zeggen dat dit van de drie is de meest door spelers bewezen replica.

Het is ook een M4-replica die opvalt door zijn goede kwaliteit aangeboden tegen een betaalbare prijs.

De CM603 M4 geweer is gemaakt volgens de Tokyo Marui AEG standaard. Dit betekent de kwaliteit van de componenten en de beschikbaarheid van reserveonderdelen op de markt.

De De hop-upkamer is gemaakt van metaal en is gemakkelijk te bereiken door aan de herlaadhendel te trekken. Verstelling gebeurt door middel van een knop. De veer van het M120-type garandeert een mondingssnelheid van ongeveer 400 FPS. Er is geen snel veerontgrendelingssysteem.

De metalen gearbox garandeert een lange levensduur en de mogelijkheid tot upgrades om het vermogen te vergroten.

Aan de buitenkant is CYMA's Combact Machine M4 vrijwel volledig gemaakt van goed plastic. Het is echter belangrijk op te merken dat wat moet van metaal zijn, is van metaal: de loop, het magazijn en de kleine bedieningsonderdelen.

In de verpakking vind je een metalen magazijn van 350 bb en een schoonmaakstaafje. Batterij en oplader zijn niet inbegrepen, dus het kan zijn dat je ze apart moet kopen.

Op te sommen: wat ons betreft de CM603 is een goede keuze voor een newbie. De lage prijs moet je niet voor de gek houden, want de bouwkwaliteit is hoog. Bewezen!

Kortom, je hoeft niet veel geld uit te geven om een ​​goed M4 airsoft geweer aan te schaffen

Uiteraard is dit artikel niet gericht op high-end airsoft . Als je een beginnende speler bent en je hebt dit tot nu toe gelezen, je hebt zeker geleerd dat je niet veel geld hoeft uit te geven om een ​​M4 airsoft van goede kwaliteit te kopen. Hier hebben we er drie vergeleken, maar het was niet eenvoudig om ze te selecteren, aangezien we tientallen goede geweren in deze prijsklasse vonden dat verdiende aandacht.

Dat hebben wij ook geleerd sommige budget M4 airsoft geweren bieden geweldige prestaties voor hun prijs. Zelfs als ze goedkoop zijn, kunnen ze nog steeds een goed vermogen, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bieden.

Eindelijk, het is een goed idee om accessoires van hoge kwaliteit aan te schaffen om het M4 Airsoft geweer nog beter te laten presteren. Samen met de batterij, die meestal nodig is, het is aan te raden om een ​​set M4-magazijnen te kopen, zodat je meer bb's kunt schieten.

Alle M4's die we hebben getest, niet alleen degenen die het podium haalden, bleken dat te zijn goede platforms voor degenen die met een laag budget willen beginnen en later terugkomen om in upgrades te investeren. Er zijn veel accessoires beschikbaar voor het M4-platform, zoals optische vizieren, geluiddempers en extra Magazines, die de nauwkeurigheid en effectiviteit van het geweer kunnen vergroten.

Best budget airsoftM4 airsoft rifles

Deja un comentario

Todos los comentarios son moderados antes de ser publicados

Populaire posts

  1. best airsoft pistols under 100€
  2. Shop now, pay later with Klarna.
  3. Introducing the Specna Arms FLEX SA-F03 Airsoft Assault Rifles
  4. News from airsoft world

Meest gezocht

ELAKM Essential Carbine ReplicaE&L AKM Essential series by E&L Airsoft on Airsoft Mania Europe
E&L Airsoft E&L AKM Essential series (with mosfet)
Precio de venta€335,23 Precio normal€356,05